Range Produk Premium

Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis nampa sih saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.

  • <p>R&Tim D</p>

    R&Tim D

    Kita duwe R sing apik banget&D tim sing mbantu kita ngembangaken jinis anyar saka tali.

  • <p>prabotan</p>

    prabotan

    Luwih saka 100 set mesin bisa nggawe kabeh jinis tali, sing ngidini kita nyedhiyakake solusi kemasan khusus kanggo pelanggan.

  • <p>Produksi<br></p>

    Produksi

    Butuh 1 sasi kanggo wadhah 40ft utawa 25 dina kanggo wadhah 20ft dikirim.

  • <p>Kualitas<br></p>

    Kualitas

    Tim kita duwe macem-macem katrampilan profesional lan kawruh kontrol kualitas sing bisa mbantu kita nguji tali ing saben proses.

  • <p>Sertifikasi<br></p>

    Sertifikasi

    Kita wis entuk sertifikasi ISO9001, SGS, CE, lsp.

Produk Utama

 Minangka produsen tali, kita wis sukses gedhe ing Manufaktur tali nilon, tali poliester, tali PP, tali PE, garis dermaga, garis jangkar, ultra-dhuwur bobot molekul tali serat poliethelin, lan tali khusus. Kita bisa dadi mitra sing setia.

  • Jalur Jangkar Nilon Jalinan Ganda
    Jalur Jangkar Nilon Jalinan Ganda
  • Garis Jangkar
    Garis Jangkar
  • Black Solid Braided Polypropylene Anchor Line
    Black Solid Braided Polypropylene Anchor Line
  • Tali njaba
    Tali njaba
  • Navy Double Braided Nylon Fender Line
    Navy Double Braided Nylon Fender Line
  • Belenggu Lembut
    Belenggu Lembut

Aplikasi

Tali sing dikepang, tali nilon, tali poliester, tali PP, tali PE, garis dermaga, garis jangkar, lan tali serat polietilen bobot molekul ultra-dhuwur ditrapake ing pirang-pirang industri, kayata autoparts, industri laut, industri penyelamat, lan liya-liyane. diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Australia, Timur Tengah lan wilayah liyane.

Informasi

Kita mbayangake dadi merek top sing dihormati wektu lan bakal dadi misi kita. Kita bakal terus nggawe nilai kanggo klien, kesempatan kanggo staf, lan kasugihan kanggo masyarakat.

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa