Deskripsi Produk

Bungee Dock Line

Nyerep kejut kanggo prau, cleat, dock, pylons lan hardware liyane
Bungee cord didhelikake nang tali lan tumindak minangka snubber dibangun ing
Rong pelampung umpluk nglindhungi prau saka chafing lan sliding imbuhan ing loro ends kanggo docking cepet
Dianjurake kanggo docking boats lan PWC's nganti 4.000 pound

□ Loop sing disambungake ing ujung loro kanggo lampiran menyang prau, cleat lan dermaga
Kemasan khusus, warna lan karya seni
Printing logo ing busa kasedhiya
Regangan nganti dawane:
4' (1,23 meter) Mulet nganti 5,5' (1,68 m)
5' (1,52 meter) Munggah nganti 7' (2,13 m)
6' (1,83 meter) Munggah nganti 9' (2,74 m)

Kemasan produk
Rekomendasi Packaging:
1 utawa 2 utawa 4 pcs baris dikempalken ing 1 clamshell / polybag
Gaya kemasan
Kabeh jinis gaya kemasan kasedhiya ing pabrik kita:
1. Inner packing: hank, coil, spoll, pigura iwak, clam shell, tas plastik, drum plastik, tas anyaman, karton utawa minangka requirement;
2. Njaba packing: pp dirajut tas, karton utawa minangka requirement.
Teknik Manufaktur
Rekomendasi Produk

Produk utama kita kalebu:

Tali tambang: garis dermaga, garis jangkar, garis fender, kit jangkar, garis dermaga bungee, lsp
Tali kinerja: tali panjat statis, tali pelayaran
Tali UHMWPE: tali winch, belenggu alus
Tali Utilitas: tali tarik, tali packing, tali asu

FAQ
Hubungi kita
Produk iki wis nuduhake pengalaman nyandhang sing nyaman lan garing amarga nyegah akumulasi cairan ing kulit nalika nganggo. Nduweni jumlah kaku sing tepat uga suppleness sing dibutuhake. Wong bakal seneng banget karo produk iki amarga bisa nahan warna nganti pirang-pirang taun sadurunge wiwit ilang. Nduweni jumlah kaku sing tepat uga suppleness sing dibutuhake.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa