Deskripsi Produk

Tali kepang UHMWPE

Tali Polyethylene Bobot Molekul Ultra Dhuwur (UHMWPE) 7-9 kaping luwih kuwat tinimbang baja kanthi bobot sing padha.
Kajaba iku, tali UHMWPE luwih aman tinimbang tali kawat. Yen tali kasebut patah, tali winch UHMWPE ora gampang dibalekake tinimbang tali kawat amarga karakteristik bobote entheng.
Wis dianggep minangka serat paling apik kanggo nggeret, aplikasi laut lan industri.
Tegangan ultra dhuwur 
 Bobot entheng lan ngambang
 Kekuwatane kurang
 Lkoefisien gesekan
 Akeh aksesoris tambahan: thimble, hook, shackle, chafe guard
Paramenter Produk
Dhiameter

Kekuwatan sing rusak
inch
mm
kg
lb
1/8
3
800
1798
3/16
5
2200
4944
1/4
6
3500
7865
5/16
8
5500
12360
3/8
10
8100
18202
7/16
11
11000
24719
1/2
12
14000
31461
9/16
14
23750
53371
5/8
16
30900
69438
* kasedhiya warna: abu-abu, kuning, biru, ijo, abang, lsp
* struktur: 12 helai kepang tunggal
Kemasan produk
Gaya kemasan
Kabeh jinis gaya kemasan kasedhiya ing pabrik kita:
1. Inner packing: hank, coil, spoll, pigura iwak, clam shell, tas plastik, drum plastik, tas anyaman, karton utawa minangka requirement;
2. Njaba packing: pp dirajut tas, karton utawa minangka requirement.
Teknik Manufaktur
Rekomendasi Produk

Produk utama kita kalebu:

Tali tambang: garis dermaga, garis jangkar, garis fender, kit jangkar, garis dermaga bungee, lsp
Tali kinerja: tali panjat statis, tali pelayaran
Tali UHMWPE: tali winch, belenggu alus
Tali Utilitas: tali tarik, tali packing, tali asu

Hubungi kita
Produk iki kanthi visual narik kawigaten para pelanggan. Nduwe daya tarik visual sing ndadekake barang dagangan metu ing wong akeh lan mengaruhi keputusan pilihan ing antarane pengganti. Iku tansah bisa kanggo njaga iku unik. Printing bisa mbantu nemtokake isine, sing nyedhiyakake kabeh rincian kanggo nggawe tuku informasi.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan