Deskripsi Produk

3 untai garis jangkar bengkong

Garis jangkar bengkong 3 untai kita minangka tali bengkong premium kanthi daya tahan lan sifat penanganan sing apik. Jenis garis jangkar iki nyedhiyakake resistance abrasion, kekuatan lan keluwesan sing unggul.
 Ketahanan abrasi  Umur layanan sing dawa lan bisa dipercaya
 Nyedhiyakake babagan kanggo nyuda beban kejut ing peralatan  Saben garis jangkar kanthi thimble stainless ing salah siji ujung
 Kemasan, warna lan karya seni sing disesuaikan
Kemasan produk
Gaya kemasan
Kabeh jinis gaya kemasan kasedhiya ing pabrik kita:
1. Inner packing: hank, coil, spoll, pigura iwak, clam shell, tas plastik, drum plastik, tas anyaman, karton utawa minangka requirement;
2. Njaba packing: pp dirajut tas, karton utawa minangka requirement.
Paramenter Produk

Kekuwatan Putus (kg/lb)
Ukuran
Ukuran thimble
kepang ganda
3 untaian bengkong
inci *mlaku
mm
Nilon
Poliester
Nilon
Poliester
3/8*50
10
1830kg / 4035lb
1630kg / 3594lb
1530kg / 3373lb
1428kg / 3148lb
3/8*100
10
1830kg / 4035lb
1630kg / 3594lb
1530kg / 3373lb
1428kg / 3148lb
3/8*150
10
1830kg / 4035lb
1630kg / 3594lb
1530kg / 3373lb
1428kg / 3148lb
1/2*100
12
2240kg / 4939lb
1935kg / 4266lb
2040kg / 4498lb
2040kg / 4498lb
1/2*150
12
2240kg / 4939lb
1935kg / 4266lb
2040kg / 4498lb
2040kg / 4498lb
1/2*200
12
2240kg / 4939lb
1935kg / 4266lb
2040kg / 4498lb
2040kg / 4498lb
5/8*200
16
3970kg / 8753lb
3700kg / 8158lb
3404kg / 7505lb
3010kg / 6637lb
5/8*250
16
3970kg / 8753lb
3700kg / 8158lb
3404kg / 7505lb
3010kg / 6637lb
5/8*300
16
3970kg / 8753lb
3700kg / 8158lb
3404kg / 7505lb
3010kg / 6637lb
* Werna lan struktur bisa disesuaikan
* Bagian mburi lan spliced ​​bisa dikocok kanggo garis jangkar jalinan ganda
Teknik Manufaktur
Rekomendasi Produk

Produk utama kita kalebu:

Tali tambang: garis dermaga, garis jangkar, garis fender, kit jangkar, garis dermaga bungee, lsp
Tali kinerja: tali panjat statis, tali pelayaran
Tali UHMWPE: tali winch, belenggu alus
Tali Utilitas: tali tarik, tali packing, tali asu

Hubungi kita
Kajaba kanggo nyedhiyakake proteksi sing luwih apik kanggo barang dagangan, mesthi entuk perhatian para klien. Lan iki sebabe wong kudu nggunakake produk iki kanggo mereke. Wis aksesoris opsional kayata pita, velcro, lan pancingan. Apa produk kanggo eceran utawa kanggo transportasi, iku ora mung cara kanggo nglindhungi barang. Iki uga minangka kesan pisanan saka merek. Wis aksesoris opsional kayata pita, velcro, lan pancingan.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa