Bungee Dock Line

Bungee Dock Line nyerep kejut kanggo prau, cleat, dermaga lan piranti keras liyane.

A daur ulang lan panggeser ing saben mburi tali utawa minangka selaras.

Bungee cord iku hidder nang tali.

Operasi wiwit 2004

Shandong Santong Rope Co. Ltd didegaké ing 2004, kang wis menangaké penghargaan saka National High-Tech Enterprise, lan wis setya R&D lan produksi tali high-end, kalebu tali sing digunakake marine, kayata tali mooring, garis dermaga, garis jangkar, lan garis fender, lan tali winch, tali penarik, tali penyelamat, tali ski banyu, tali climbing, tali tenda lan tali hammock, kang digunakake digunakake ing industri saka segara, militèr, ruangan, kluwarga, luang lan olahraga.

 

Nggunakake Bahan Berkualitas Tinggi

Konstruksi tali kita kalebu tradisional telung untaian twisting, lan wolung, 12, 16, 24, 32 lan 48 untaian berlian braiding. Kajaba iku, 12 lan 18 untaian tali jalinan padhet uga diprodhuksi. Kabeh bahan, kalebu nilon, poliester, MFP, PE, katun, lan UHMWPE kasedhiya ing pabrik kita. Tali kasebut akeh diekspor ing saindenging jagad, lan perusahaan kita entuk akeh pujian saka para klien.

 

1. Ringkesan

1) Panggonan asal: Shandong China

2) Minimal Order (MOQ): 100 PCS saben item

3) Ketentuan Perdagangan : FOB lan EXW kabeh kasedhiya.

4) pambayaran : T/T, Western Union, PAYPAL

5) Kemasan :Dikempalken dening clamshell, tas PP, tas anyaman, etc.

6) Produksi Lead Time : 15-35 dina

7) Syarat-syarat pembayaran: 30% pembayaran advance dening TT, imbangan 70% kudu mbayar mati sadurunge loading.

8) OEM/ODM: Ditampa

9) Bahan: nilon, polyester, PP, PE, vinylon, katun

10) Aplikasi: kostum, hammock, tarub, climbing, ski, dolanan pet, prahu, flag, yatch, nggeret, packing, olahraga, luang, dalan gedhe, railway, bandara lan construction pamaréntah.

11) Garansi : 3 wulan

 

2. Tipe Bisnis: Produsen, Perusahaan Dagang

 

3. Alamat Pabrik : Chaoquan Industrial Park, Feicheng, Shandong, China

 

4. Jinis produk : Produk kita kalebu tali marine, tali winch, tali panjat tebing,tali packing, tali perang, lsp.

 

5. Fitur produk :

Gampang kanggo nangani, Gamelan ing tangan

Tetep keluwesan sajrone urip

Dirancang khusus kanggo nyedhiyakake kekuatan sing apik lan nyerep kejut

Nawakake elongasi sing bisa ditebak lan dikontrol, kurang sithik

UV-ray, lenga, mildew, abrasion lan tahan rot

Water repellent lan garing cepet, penylametan werna

 

6. FOB Port : Pelabuhan Qingdao

 

7. Sertifikasi kualitas : ISO9001, SGS, CE, dll.

 

8. Proses Custom

Langkah 1.Inquire

Komunikasi:marang kita panjalukan tali sing perlu liwat teks utawa gambar.

Analisis:rembugan karo teknisi kita babagan kerajinan kasebut.

 

Langkah 2. Sampel

Perencanaan: Pilih mesin lan teknologi sing cocog.

Proofing: Gawe conto nganti panjaluk lan spesifikasi sampeyan.

Comfirm: Kirimi sampel sing disesuaikan menyang klien kanggo mriksa.

 

Langkah 3. Produksi massal

Produksi: Manufaktur barang miturut sampel dikonfirmasi dening klien.

Kontrol Kualitas: Tes tali sajrone manufaktur.

Postprocessing: masang aksesoris lan menehi hasil karo rincian liyane.

Packing: cara packing Customized miturut panjalukan klien.

Simpenan: simpen tali sing siap dikirim menyang gudang

Pangiriman: Angkut barang sampeyan menyang ngendi wae.

 

Langkah 4. Sawise Sale

Tindak lanjut sing terus-terusan.

Umpan balik: Tetep kontak lan menehi rekomendasi produk sing gegandhengan.

 

9. Scukup

Sample bisa dikirim ing 3-5 dina.

 

10. Kontrol kualitas:

Sampel praproduksi bakal kasedhiya sadurunge produksi

Inspeksi Produk pisanan

In-process Inspection

Inspeksi Preshipment

Inspeksi muatan kontainer

 

11. Pasar Utama:

Asia

Australasia 

Tengah/Amérika Kidul

Eropah Wétan 

Timur Tengah/Afrika

Amerika Utara

Eropah Kulon


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan