SHANDONG SANTONG ROPE CO.,LTD

 

 

Deskripsi Produk

Jeneng produk

sade cepet  garis dermaga

Bahan

tali nilon, polyester, polypropylene 

Dhiameter

6mm-10mm

dawa

Minangka panyuwunan sampeyan

warna

Putih, kuning, biru, abang utawa disesuaikan

Konstruksi

3 untaian bengkong

Fitur

(1) Gampang ditangani

(2) Tetep keluwesan sajrone urip

(3) Dirancang khusus kanggo nyedhiyakake kekuatan sing apik, penylametan warna.

(4) Nawakake elongasi sing bisa diprediksi lan dikontrol

(5) UV-ray, lenga, mildew, abrasion lan rot tahan, babagan kurang

Wektu Pangiriman

10-30 dina (gumantung saka urutan QTY)

FOB Port

Pelabuhan Qingdao

pambayaran

(1) Cara pembayaran: T / T utawa L / C ing ngarsane

(2) biasane 30% T / T ing advance lan kiwa 70% marang salinan B / L

(3) biaya tambahan bakal dibayar ing panuku’s sisih

Sertifikasi

CE, ISO, BV, SGS

Gambar

 

 

 

Gaya Packaging

Kabeh jinis gaya kemasan kasedhiya ing pabrik kita, kayata hank, coil, spool, pigura iwak, 

cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, tas anyaman, karton lan palet.

 Apa sing paling sampeyan prihatin?

Sertifikasi! Kualitas! Syarat Tension! Pangiriman!

Perusahaan kasebut disertifikasi CE, ISO lan BV!

Pameran

 

perusahaan kita

Perusahaan kita yaiku a Produsèn profesional tali, net, twines lan materi serat plastik anyar kanggo project, diadegaké ing Sep, 2004, dumunung ing Feicheng City, Provinsi Shandong, China.

   Produk kami kalebu kabeh jinis tali, kayata tali kepang, tali kepang berlian, tali kepang padat, tali kepang berongga, tali kepang ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliester, tali, tali plastik, tali katun , tali rami, tali PE, garis dermaga, garis jangkar, tali, tali kelas ndhuwur, tali khusus, jaring, hammock lan liya-liyane.

   Produk iki akeh digunakake ing sandhangan, pet, dolanan, hammock, tarub, climbing, prahu, surfing, camping, ekspedisi, ngluwari, gendéra, yacht, narik, packing, olahraga luang, tetanèn, perikanan, marine, navigasi lan militer.

   Produk kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Netherland, Australia, Selandia Baru, Dubai, Arab Saudi lan Asia Tenggara dll. nglaras reputasi dhuwur dening rega competitive lan kualitas unggul.

   Kanggo nggawe pelanggan wareg iku nguber langgeng. Negesake semangat kredit-bosok, tetep eksplorasi lan inovasi, kita pengin nyetel trinitas pelanggan, staf lan perusahaan. Welcome pelanggan domestik lan jaban rangkah kanggo perusahaan kita kanggo nyetel long-term loropaken hubungan bisnis ing mangsa cedhak.

 

Mesin tes kekuatan

Sistem kontrol kualitas lan tes kekuatan kita nyakup saben prosedur, saka sumber materi, pangolahan produk, pamriksa ing situs, pengepakan lan inspeksi pungkasann.

 

FAQ

1.Q: apa produk utama sampeyan?

  A: Produk kami kalebu tali laut, tali winch, tali panjat, tali packing, tali perang, DLL 

2.Q: Apa pabrikan utawa perusahaan dagang sampeyan?

  A: Kita minangka produsen OEM sing unggul lan profesional kanthi pabrik kita dhewe. Kita duwe pengalaman nggawe tali luwih saka 10 taun.

3.Q: Kepiye sampeyan njamin wektu pangiriman?

 A: Perusahaan kita wis nyiyapake lokakarya anyar lan kita duwe luwih saka 150 buruh ing baris produk kita. Kita uga wis netepake mode manajemen ilmiah saka urutan produksi. Lan kita duwe merchandisers full-time kanggo mesthekake wektu pangiriman.

4.Q: Apa negara sing wis diekspor?

 A: Kita wis entuk pangsa pasar sing akeh ing pasar Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Muga-muga produk kita bisa nglayani masarakat ing saindenging jagad.

 
Kita merek SanTong wis kondhang lan wis entuk pangenalan panuku ing pasar jaban rangkah. Bahan kasebut bisa dadi nilon, poliester, PP, PE, serat polietilen bobot molekul ultra-dhuwur, lsp. Shandong Santong Rope Co., Ltd fokus ing nyedhiyakake jaminan kualitas profesional kanggo para pelanggan. Bahan kasebut bisa dadi nilon, poliester, PP, PE, serat polietilen bobot molekul ultra-dhuwur, lsp.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan