Deskripsi Produk

 

  Kualitas Kabeh Jinis Ukuran  Nilon Jalinan Ganda / Garis Jangkar Poliester / Tali Yacht karo Thimble Disambung 

 

Pambuka

 

Shandong Santong Rope Co., Ltd. minangka produsen profesional tali serat, dumunung ing Provinsi Shandong, ditutup kanggo Pelabuhan Qingdao.

Kita nyedhiyakake tali nilon, tali poliester, tali PP, tali UHMWPE, tali PE.

Kita duwe pengalaman 15 taun ing produksi tali.

Pabrik

  

 Peralatan Produksi

 

Deskripsi Produk

 Pambuka

Tali poliamida unggul kanggo nyerep energi, nduweni kekuatan dhuwur lan tahan banget kanggo abrasi.

 

  3/16" x 50" Jalinan Ganda Nilon Jangkar Line / Yacht Tali karo Spliced ​​Thimble 

 

Bahan Poliamida/Nilon
Jinis Kepang
Struktur Kepang ganda
dawa 220m (disesuaikan)
warna putih / ireng / biru / kuning (selaras)
wektu pangiriman 7-25 dina
Paket coil karo tas anyaman plastik
Sertifikat CCS/ISO/ABS/BV (disesuaikan)

 

Kinerja utama

   3/16" x 50' Jalinan Ganda Nilon Jangkar Line / Yacht Tali karo Spliced ​​Thimble 

  • non-floating
  • tahan suhu sing luwih dhuwur tinimbang polypropylene - suhu kerja nganti 100°C (suhu softening 170°C, suhu leleh 215°C)
  • kekuatan dhuwur lan resistance abrasion
  • elongation dhuwur
  • resistance asam ngisor
  • panyerepan Kelembapan

 

Fitur

   3/16" x 50" Jalinan Ganda Nilon Jangkar Line / Yacht Tali karo Spliced ​​Thimble 

  • Daya adaptasi sing kuwat
  • Kekuwatan mekanik sing dhuwur
  • resistance karat dhuwur
  • Elongation kurang
  • resistance nyandhang apik
  • Gampang kanggo operate
  • urip dawa layanan

Aplikasi

  • Tambatan Kapal Umum
  • Tongkang lan Kerja Keruk
  • Towing
  • Angkat Sling
  • Fishing Line liyane
  • Garis dermaga/jalur jangkar
  • Industrial Sling lan Safety
Produk nuduhake 
 
   3/16" x 50" Jalinan Ganda Nilon Jangkar Line / Yacht Tali karo Spliced ​​Thimble 
 
 

Paket

 

  • Dawane: 30m / 220m
  • Packing: coil karo plastik anyaman bags.or miturut request customer kang

Transportasi

  • Pelabuhan: Pelabuhan Qingdao / Pelabuhan Shanghai utawa miturut panyuwunan pelanggan
  • Cara transportasi: Laut / Udara
Info kontak

 

Produk kasebut gampang dikontrol wong lan mung butuh tenaga kerja sithik. Iki bakal mbantu nyuda biaya operasi. Iku tetep kinerja dhuwur ing kahanan udan lan kadhemen. Wong bisa yakin manawa produk iki ora gampang luntur sawise nganggo utawa ngumbah kaping pindho. Iku tetep kinerja dhuwur ing kahanan udan lan kadhemen.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan