Olahraga Lan Leisure

 

Deskripsi Produk

Jeneng produk

Tali layar kualitas dhuwur kanggo prau layar

Bahan

UHMWPE, poliester

Dhiameter

5mm--16mm, lsp

dawa

Minangka panyuwunan sampeyan

warna

Putih, kuning, biru, abang utawa disesuaikan

Konstruksi

Sampul: polyester 16/24 strand doule braided

Inti: UHMWPE/polyester  8/16 untaian kepang

Fitur

 

Tali jinis iki nduweni pangenalan warna sing dhuwur banget. Struktur tenunan lapisan ganda ora omly nyedhiyakake genggeman sing apik, nanging uga gampang ditangani; uga menehi alus alus lan trep kanggo splicing.

Wektu Pangiriman

10-30 dina (gumantung saka urutan QTY)

FOB Port

Pelabuhan Qingdao

pambayaran

(1) Cara pembayaran: T / T utawa L / C ing ngarsane

(2) biasane 30% T / T ing advance lan kiwa 70% marang salinan B / L

(3) biaya tambahan bakal dibayar ing panuku’s sisih

Sertifikasi

CE, ISO, BV, SGS


 

sampel

Sampel gratis kanggo sampeyan, nanging sampeyan kudu mbayar barang. Nyedhiyani akun kurir, kayata DHL, FedEx, TNT, UPS, lan sapiturute, banjur conto bakal dikirim kanggo tes sampeyan.

 

 Gambar Detail

Gaya Packaging

Kabeh jinis gaya kemasan kasedhiya ing pabrik kita, kayata hank, coil, spool, pigura iwak, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, tas anyaman, karton lan palet.

perusahaan kita

Perusahaan kita yaiku a Produsèn profesional tali, net, twines lan materi serat plastik anyar kanggo project, diadegaké ing Sep, 2004, dumunung ing Feicheng City, Provinsi Shandong, China.

   Produk kami kalebu kabeh jinis tali, kayata tali kepang, tali kepang berlian, tali kepang padat, tali kepang berongga, tali kepang ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliester, tali, tali plastik, tali katun , tali rami, tali PE, garis dermaga, garis jangkar, tali, tali kelas ndhuwur, tali khusus, jaring, hammock lan liya-liyane.

   Produk iki akeh digunakake ing sandhangan, pet, dolanan, hammock, tarub, climbing, prahu, surfing, camping, ekspedisi, ngluwari, gendéra, yacht, narik, packing, olahraga luang, tetanèn, perikanan, marine, navigasi lan militer.

   Produk kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Netherland, Australia, Selandia Baru, Dubai, Arab Saudi lan Asia Tenggara dll. nglaras reputasi dhuwur dening rega competitive lan kualitas unggul.

   Kanggo nggawe pelanggan wareg iku nguber langgeng. Negesake semangat kredit-bosok, tetep eksplorasi lan inovasi, kita pengin nyetel trinitas pelanggan, staf lan perusahaan. Welcome pelanggan domestik lan jaban rangkah kanggo perusahaan kita kanggo nyetel long-term loropaken hubungan bisnis ing mangsa cedhak.

 

FAQ

1.Q: apa produk utama sampeyan?

  A: Produk kami kalebu tali laut, tali winch, tali panjat, tali packing, tali perang, DLL 

2.Q: Apa pabrikan utawa perusahaan dagang sampeyan?

  A: Kita minangka produsen OEM sing unggul lan profesional kanthi pabrik kita dhewe. Kita duwe pengalaman nggawe tali luwih saka 10 taun.

3.Q: Sampeyan wis ngekspor ngendi?

 A: Kita wis entuk pangsa pasar sing akeh ing pasar Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Muga-muga produk kita bisa nglayani masarakat ing saindenging jagad.

Prodhuk kasebut njamin kualitas barang kasebut ora kaganggu nalika dikirim utawa dikirim menyang konsumen. Iku menarik kanggo wong-wong mau karo presentation saka kualitas ndhuwur. Lapisan kasebut ndadekake tahan banyu lan bledug sing nambah daya tahan. Produk kasebut nduweni peran penting ing marketing kanthi unsur merek ing ngarep, sing mbantu konsumen langsung ngenali barang ing rak lan ing iklan. Lapisan kasebut ndadekake tahan banyu lan bledug sing nambah daya tahan.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa