Deskripsi Produk
Informasi produk
Nilon Dock Line 3/8"x20' 24 Strands Double Braided tali Nilon

Bahannilon, poliester, polipropilena
 Dhiameter2mm-50mm
 dawaminangka panyuwunan
 warnaminangka panyuwunan
 Strukturkepang ganda, kepang padat, 3 helai
 katrangan produkTali nilon mooring tali laut polypropylene monofilament tali dock line
 Fitur (1) gampang kanggo nangani (2) kekuatan dhuwur (3) tahan abrasi lan tahan karat (4) tahan UV
 Packingclamshell, coil, bundel, hank, polybag etc.
 pambayaran T / T, L / C ing ngarsane
 Pangiriman miturut dhawuh.
 Kita bisa nggawe tali miturut syarat khusus ing data teknis.

 

 

 

 Sampel

Sampel gratis kanggo sampeyan, nanging sampeyan kudu mbayar barang. Nyedhiyani akun kurir, kayata DHL, FedEx, TNT, UPS, lan sapiturute, banjur conto bakal dikirim kanggo tes sampeyan.

 

 

Kemasan& Pengiriman

 

packing  gaya 

Kabeh jinis gaya pengepakan kasedhiya ing pabrik kita, kayata hank, coil, spool, pigura iwak, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, tas anyaman, karton lan palet.

syarat-syarat pembayaran

(1) cara pembayaran: T / T utawa L / C ing ngarsane

(2) biasane 30% T / T ing advance lan kiwa 70% marang salinan B/L

(3) biaya tambahan bakal mbayar ing panuku’s sisih

 

Informasi Perusahaan

 

Perusahaan kita yaiku a Produsèn profesional tali, net, twines lan materi serat plastik anyar kanggo project, diadegaké ing Sep, 2004, dumunung ing Feicheng City, Provinsi Shandong, China.

   Produk kami kalebu kabeh jinis tali, kayata tali kepang, tali kepang berlian, tali kepang padat, tali kepang berongga, tali kepang ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliester, tali, tali plastik, tali katun , tali rami, tali PE, garis dermaga, garis jangkar, tali, tali kelas ndhuwur, tali khusus, jaring, hammock lan liya-liyane.

   Produk iki akeh digunakake ing sandhangan, pet, dolanan, hammock, tarub, climbing, prahu, surfing, camping, ekspedisi, ngluwari, gendéra, yacht, narik, packing, olahraga luang, tetanèn, perikanan, marine, navigasi lan militer.

   Produk kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Netherland, Australia, Selandia Baru, Dubai, Arab Saudi lan Asia Tenggara dll. nglaras reputasi dhuwur dening rega competitive lan kualitas unggul.

   Kanggo nggawe pelanggan wareg iku nguber langgeng. Negesake semangat kredit-bosok, tetep eksplorasi lan inovasi, kita pengin nyetel trinitas pelanggan, staf lan perusahaan. Welcome pelanggan domestik lan jaban rangkah kanggo perusahaan kita kanggo nyetel long-term loropaken hubungan bisnis ing mangsa cedhak.

 

 

 

Info kontak

Susan 

Email: sale10 (at) sdsantong.net

 

 

 

 

 

 

Cara paling gampang kanggo nggawe blumbang sing reged katon resik yaiku ngresiki nganggo produk iki. Salah sawijining pelanggan ngandika. Ngidini perawatan termal kanggo nyetabilake untaian inti. Sanajan ana tembok sing mulus lan putih, dheweke isih butuh produk iki. Kanthi wates ireng ing sakubenge, produk iki mbantu pigura film lan acara TV. Ngidini perawatan termal kanggo nyetabilake untaian inti.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa