Ringkesan produk

GARIS DOCK KEPAN GANDA

·Kepang ganda

 

·100% nilon premium

 

·Kanthi mata spliced ​​profesional ing  siji mburi lan mburi liyane panas dianggep

 

·Tahan kanggo lenga, rot& jamuran

BAGIAN# DIAMATER LENGKA BEBAN KARYA BREAK STRENGTH PAKET
ST-DB3815 3/8" 15' 370kg 1900kg Clam Sheel
ST-DB3820 3/8" 20' 370kg 1900kg Clam Sheel
ST-DB3825 3/8" 25' 370kg 1900kg Clam Sheel
ST-DB1215 1/2" 15' 450kg 2200kg Clam Sheel
ST-DB1220 1/2" 20' 450kg 2200kg Clam Sheel
ST-DB1225 1/2" 25' 450kg 2200kg Clam Sheel
ST-DB5825 5/8'' 25' 950kg 4700kg Clam Sheel
ST-DB5830 5/8'' 30' 950kg 4700kg Clam Sheel
ST-DB5835 5/8'' 35' 950kg 4700kg Clam Sheel
ST-DB3430 3/4" 30' 1200kg 5600kg Clam Sheel
ST-DB3435 3/4" 35' 1200kg 5600kg Clam Sheel
ST-DB3440 3/4" 40' 1200kg 5600kg Clam Sheel
Konstruksi Produk

Kabeh jinis konstruksi tali kasedhiya ing pabrik kita.

 

Kemasan& Pengiriman

Kemasan  gaya 

Kabeh jinis gaya kemasan kasedhiya ing pabrik kita:

1. Njeropacking: hank, coil, spill, pigura iwak, cangkang kerang, tas plastik, drum plastik, tas anyaman, karton utawa minangka requirement;

2. Njaba packing: pp dirajut tas, karton utawa minangka requirement.

 Pangiriman:  

1, QingDao port

2, 10-30 dina sawise nampa pembayaran utawa supaya         

 

 

 

 

warna

Putih, kuning, biru, abang utawa disesuaikan

 

Informasi Perusahaan

  Perusahaan kita yaiku a Produsèn profesional tali, net, twines lan materi serat plastik anyar kanggo project, diadegaké ing Sep, 2004, dumunung ing Feicheng City, Provinsi Shandong, China.

   Produk kami kalebu kabeh jinis tali, kayata tali kepang, tali kepang berlian, tali kepang padat, tali kepang berongga, tali kepang ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliester, tali, tali plastik, tali katun , tali rami, tali PE, garis dermaga, garis jangkar, tali, tali kelas ndhuwur, tali khusus, jaring, hammock lan liya-liyane.

   Produk iki akeh digunakake ing sandhangan, pet, dolanan, hammock, tarub, climbing, prahu, surfing, camping, ekspedisi, ngluwari, gendéra, yacht, narik, packing, olahraga luang, tetanèn, perikanan, marine, navigasi lan militer.

   Produk kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Netherland, Australia, Selandia Baru, Dubai, Arab Saudi lan Asia Tenggara dll. nglaras reputasi dhuwur dening rega competitive lan kualitas unggul.

   Kanggo nggawe pelanggan wareg iku nguber langgeng. Negesake semangat kredit-bosok, tetep eksplorasi lan inovasi, kita pengin nyetel trinitas pelanggan, staf lan perusahaan. Welcome pelanggan domestik lan jaban rangkah kanggo perusahaan kita kanggo nyetel long-term loropaken hubungan bisnis ing mangsa cedhak.

 

 

 

FAQ

  

Hubungi Kita

 

Produk iki bisa nggawe wong rumangsa aman saka watu, kaca, utawa obyek sing landhep nalika mlaku-mlaku. Iku fitur fastness werna apik karo proses dipping kimia. Wong bakal kaget karo umur dawa produk iki. Sanajan wis dipakai, dikumbah, utawa diresiki kaping pirang-pirang, kualitase tetep padha. Iku fitur fastness werna apik karo proses dipping kimia.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa