Belenggu Lembut

Shackles alus iku prasaja. Padha Sejatine digawe saka strop serat karo splice ing siji mburi lan simpul stopper ing liyane. Biasane digawe saka dawa 12-untai Dyneema SK75 utawa SK78. Shackle alus bisa nangani meh kabeh fungsi sing ditindakake dening shackle logam.

Operasi wiwit 2004

Shandong Santong Rope Co. Ltd didegaké ing 2004, kang wis menangaké penghargaan saka National High-Tech Enterprise, lan wis setya R&D lan produksi tali high-end, kalebu tali sing digunakake marine, kayata tali mooring, garis dermaga, garis jangkar, lan garis fender, lan tali winch, tali penarik, tali penyelamat, tali ski banyu, tali climbing, tali tenda lan tali hammock, kang digunakake digunakake ing industri saka segara, militèr, ruangan, kluwarga, luang lan olahraga.

 

Nggunakake Bahan Berkualitas Tinggi

Konstruksi tali kita kalebu tradisional telung untaian twisting, lan wolung, 12, 16, 24, 32 lan 48 untaian berlian braiding. Kajaba iku, 12 lan 18 untaian tali jalinan padhet uga diprodhuksi. Kabeh bahan, kalebu nilon, poliester, MFP, PE, katun, lan UHMWPE kasedhiya ing pabrik kita. Tali kasebut akeh diekspor ing saindenging jagad, lan perusahaan kita entuk akeh pujian saka para klien.

 

1. Ringkesan

1) Panggonan asal: Shandong China

2) Minimal Order (MOQ): 100 PCS saben item

3) Ketentuan Perdagangan : FOB lan EXW kabeh kasedhiya.

4) pambayaran : T/T, Western Union, PAYPAL

5) Kemasan :Dikempalken dening clamshell, tas PP, tas anyaman, etc.

6) Produksi Lead Time : 15-35 dina

7) Syarat-syarat pembayaran: 30% pembayaran advance dening TT, imbangan 70% kudu mbayar mati sadurunge loading.

8) OEM/ODM: Ditampa

9) Bahan: nilon, polyester, PP, PE, vinylon, katun

10) Aplikasi: kostum, hammock, tarub, climbing, ski, dolanan pet, prahu, flag, yatch, nggeret, packing, olahraga, luang, dalan gedhe, railway, bandara lan construction pamaréntah.

11) Garansi : 3 wulan

 

2. Tipe Bisnis: Produsen, Perusahaan Dagang

 

3. Alamat Pabrik : Chaoquan Industrial Park, Feicheng, Shandong, China

 

4. Jinis produk : Produk kita kalebu tali marine, tali winch, tali panjat tebing,tali packing, tali perang, lsp.

 

5. Fitur produk :

Gampang kanggo nangani, Gamelan ing tangan

Tetep keluwesan sajrone urip

Dirancang khusus kanggo nyedhiyakake kekuatan sing apik lan nyerep kejut

Nawakake elongasi sing bisa ditebak lan dikontrol, kurang sithik

UV-ray, lenga, mildew, abrasion lan tahan rot

Water repellent lan garing cepet, penylametan werna

 

6. FOB Port : Pelabuhan Qingdao

 

7. Sertifikasi kualitas : ISO9001, SGS, CE, dll.

 

8. Proses Custom

Langkah 1.Inquire

Komunikasi:marang kita panjalukan tali sing perlu liwat teks utawa gambar.

Analisis:rembugan karo teknisi kita babagan kerajinan kasebut.

 

Langkah 2. Sampel

Perencanaan: Pilih mesin lan teknologi sing cocog.

Proofing: Gawe conto nganti panjaluk lan spesifikasi sampeyan.

Comfirm: Kirimi sampel sing disesuaikan menyang klien kanggo mriksa.

 

Langkah 3. Produksi massal

Produksi: Manufaktur barang miturut sampel dikonfirmasi dening klien.

Kontrol Kualitas: Tes tali sajrone manufaktur.

Postprocessing: masang aksesoris lan menehi hasil karo rincian liyane.

Packing: cara packing Customized miturut panjalukan klien.

Simpenan: simpen tali sing siap dikirim menyang gudang

Pangiriman: Angkut barang sampeyan menyang ngendi wae.

 

Langkah 4. Sawise Sale

Tindak lanjut sing terus-terusan.

Umpan balik: Tetep kontak lan menehi rekomendasi produk sing gegandhengan.

 

9. Scukup

Sample bisa dikirim ing 3-5 dina.

 

10. Kontrol kualitas:

Sampel praproduksi bakal kasedhiya sadurunge produksi

Inspeksi Produk pisanan

In-process Inspection

Inspeksi Preshipment

Inspeksi muatan kontainer

 

11. Pasar Utama:

Asia

Australasia 

Tengah/Amérika Kidul

Eropah Wétan 

Timur Tengah/Afrika

Amerika Utara

Eropah Kulon


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa