Aksesoris Kapal Yacht Abrasion Resistance Twisted Rope Marine Anchor Line

 

Deskripsi Produk
produk tali laut / garis jangkar
Jeneng merek ODM, OEM
warna ireng, putih, angkatan laut utawa minangka syarat
Bahan nilon, polyester, pp utawa minangka syarat
Dhiameter 3/8 '', 1/2'', 5/8'' / 10mm, 12mm, 16mm utawa minangka syarat sampeyan
dawa 100ft, 150ft, 200ft utawa minangka syarat sampeyan
Struktur tali bengkong
MOQ 100 bêsik
Pelabuhan Pelabuhan Qingdao
pambayaran L / C, T / T, Western Union, etc
Paket clamshell, reel, mbendel utawa minangka syarat
Fitur (1) gampang ditangani; (2) kekuatan dhuwur; (3) resistance abrasion lan resistance karat; (4) tahan UV
Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, please kindly aran gratis kanggo hubungi kula, matur nuwun.

 

 

Informasi liyane

 

Produk Bintang

Kemasan& Pengiriman

Kabeh jinis gaya pengepakan kasedhiya ing pabrik kita, kayata hank, coil, spool, pigura iwak, clamshell, kantong plastik, drum plastik, tas anyaman, karton lan palet.

 

Informasi Perusahaan

 Perusahaan kita yaiku a Produsèn profesional tali, net, twines lan materi serat plastik anyar kanggo project, diadegaké ing Sep, 2004, dumunung ing Feicheng City, Provinsi Shandong, China.

 Produk kami kalebu kabeh jinis tali, kayata tali kepang, tali kepang berlian, tali kepang padat, tali kepang berongga, tali kepang ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliester, tali, tali plastik, tali katun , tali rami, tali PE, garis dermaga, garis jangkar, tali, tali kelas ndhuwur, tali khusus, jaring, hammock lan liya-liyane.

 Produk iki akeh digunakake ing sandhangan, pet, dolanan, hammock, tarub, climbing, prahu, surfing, camping, ekspedisi, ngluwari, gendéra, yacht, narik, packing, olahraga luang, tetanèn, perikanan, marine, navigasi lan militer.

 Produk kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Netherland, Australia, Selandia Baru, Dubai, Arab Saudi lan Asia Tenggara dll. nglaras reputasi dhuwur dening rega competitive lan kualitas unggul.

 Kanggo nggawe pelanggan wareg iku nguber langgeng. Negesake semangat bosok kredit, tetep eksplorasi lan inovasi, kita pengin nggawe trinitas pelanggan, staf lan perusahaan. Welcome pelanggan domestik lan jaban rangkah kanggo perusahaan kita kanggo nyetel long-term loropaken hubungan bisnis ing mangsa cedhak.

 

FAQ

1. Apa produk utama sampeyan?

   Produk kami kalebu tali laut, tali winch, tali panjat, tali packing, tali perang, lsp. 
2. Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?
   Kita minangka produsen OEM sing unggul lan profesional kanthi pabrik kita dhewe. Kita duwe pengalaman nggawe tali luwih saka 10 taun.
3. Kepiye sampeyan njamin wektu pangiriman?
   Perusahaan kita wis nyiyapake lokakarya anyar lan kita duwe luwih saka 150 buruh ing baris produk kita. Kita uga wis netepake mode manajemen ilmiah saka urutan nganti produksi. Lan kita duwe merchandisers full-time kanggo mesthekake wektu pangiriman.
4. Negara apa sing wis diekspor?
   Kita wis nandang gerah pangsa pasar owahan ing Eropah, Amerika Utara, Timur Tengah lan Asia Tenggara market.We ngarep-arep produk kita bisa ngawula wong kabeh ndonya.
Produk kasebut ramah lingkungan. Wong bisa daur ulang lan nggunakake maneh kaping pirang-pirang, sing bisa nyuda panjaluk serat alami utawa bahan alami liyane. Iki diprodhuksi dening pabrik sing disertifikasi ISO9001. Produk iki cocog kanggo akeh barang, merek, lan aplikasi lan mesthi bakal nyorot persepsi pelanggan sing apik lan nambah. Iki diprodhuksi dening pabrik sing disertifikasi ISO9001.
Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa