Rentang Produk Premium

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

  • <p>R&Tim D</p>

    R&Tim D

    Kami gaduh R anu saé&D tim nu mantuan kami ngamekarkeun jenis anyar tali.

  • <p>Parabot</p>

    Parabot

    Langkung ti 100 sét mesin tiasa ngadamel sagala jinis tali, anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun solusi bungkusan khusus pikeun konsumén.

  • <p>Produksi<br></p>

    Produksi

    Butuh 1 bulan pikeun wadahna 40ft atanapi 25 dinten kanggo wadahna 20ft dikirimkeun.

  • <p>Kualitas<br></p>

    Kualitas

    Tim kami ngagaduhan rupa-rupa kaahlian profésional sareng pangaweruh kontrol kualitas anu tiasa ngabantosan urang nguji tali dina unggal prosés.

  • <p>Sertifikasi<br></p>

    Sertifikasi

    Kami ngagaduhan sertifikasi ISO9001, SGS, CE, jsb.

Produk Utama

 Salaku produsén tali, kami geus miboga kasuksésan hébat dina manufaktur tali nilon, tali poliéster, tali PP, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, beurat molekul ultra-tinggi tali serat poliétilén, sarta tali husus. Urang bisa jadi mitra satia Anjeun.

Aplikasi

Tali braided, tali nilon, tali poliéster, tali PP, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, sarta tali serat poliétilén beurat molekul ultra luhur anu dilarapkeun ka loba industri, kayaning autoparts, industri laut, industri nyalametkeun, jsb Aranjeunna. anu diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Perancis, Australia, Wétan Tengah jeung bagian séjén dunya.

Émbaran

Kami ngabayangkeun janten merek top anu ngahormatan waktos sareng bakal nyandak éta salaku misi kami. Kami bakal terus nyiptakeun nilai-nilai pikeun klien kami, kasempetan pikeun staf kami, sareng kabeungharan pikeun masarakat.

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese