Rentang Produk Premium

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

  • <p>R&Tim D</p>

    R&Tim D

    Kami gaduh R anu saé&Tim D anu ngabantosan urang ngembangkeun jinis tali anyar.

  • <p>Parabot</p>

    Parabot

    Langkung ti 100 sét mesin tiasa ngadamel sagala jinis tali, anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun solusi bungkusan khusus pikeun konsumén.

  • <p>Produksi<br></p>

    Produksi

    Butuh 1 bulan pikeun wadahna 40ft atanapi 25 dinten kanggo wadahna 20ft dikirimkeun.

  • <p>Kualitas<br></p>

    Kualitas

    Tim kami ngagaduhan rupa-rupa kaahlian profésional sareng pangaweruh kontrol kualitas anu tiasa ngabantosan urang nguji tali dina unggal prosés.

  • <p>Sertifikasi<br></p>

    Sertifikasi

    Kami ngagaduhan sertifikasi ISO9001, SGS, CE, jsb.

Produk Utama

 Salaku produsén tali, kami geus miboga kasuksésan hébat dina manufaktur tali nilon, tali poliéster, tali PP, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, beurat molekul ultra-tinggi tali serat poliétilén, sarta tali husus. Urang bisa jadi mitra satia Anjeun.

  • Ganda Braided nilon jangkar Line
    Ganda Braided nilon jangkar Line
  • Jalur Jangkar
    Jalur Jangkar
  • Hideung padet Braided polipropilén jangkar Line
    Hideung padet Braided polipropilén jangkar Line
  • Tali Luar
    Tali Luar
  • Angkatan Laut Double Braided Nilon Fender Line
    Angkatan Laut Double Braided Nilon Fender Line
  • Lemes Shackle
    Lemes Shackle

Aplikasi

Tali braided, tali nilon, tali poliéster, tali PP, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, sarta tali serat poliétilén beurat molekul ultra luhur anu dilarapkeun ka loba industri, kayaning autoparts, industri laut, industri nyalametkeun, jsb Aranjeunna. anu diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Perancis, Australia, Wétan Tengah jeung bagian séjén dunya.

Émbaran

Kami ngabayangkeun janten merek top anu ngahormatan waktos sareng bakal nyandak éta salaku misi kami. Kami bakal terus nyiptakeun nilai-nilai pikeun klien kami, kasempetan pikeun staf kami, sareng kabeungharan pikeun masarakat.

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese