Panjelasan Produk

Tali kepang UHMWPE

Ultra High Molecular Beurat Poliétilén (UHMWPE) Tali téh 7-9 kali kuat batan baja dina beurat sarua.
Salaku tambahan, tali UHMWPE langkung aman tibatan tali kawat. Upami talina patah, tali kerekan UHMWPE henteu gampang rebound tibatan tali kawat kusabab ciri beuratna anu hampang.
Geus dianggap serat pangalusna pikeun towing, laut jeung aplikasi industri.
tensile ultra luhur 
 Beurat hampang sareng ngambang
 Kakuatan lemah
 Low koefisien gesekan
 Multiple asesoris tambahan: thimble, hook, shackle, chafe hansip
Paramenters Produk
Diameter

Meupeuskeun kakuatan
inci
mm
kg
pon
1/8
3
800
1798
3/16
5
2200
4944
1/4
6
3500
7865
5/16
8
5500
12360
3/8
10
8100
18202
7/16
11
11000
24719
1/2
12
14000
31461
9/16
14
23750
53371
5/8
16
30900
69438
* warna sadia: kulawu, koneng, biru, héjo, beureum, jsb
* struktur: 12 untaian untun tunggal
bungkusan produk
Gaya bungkusan
Sadaya jinis gaya bungkusan sayogi di pabrik kami:
1. packing Batin: hank, coil, spill, pigura lauk, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, anyaman tas, cartons atawa sakumaha sarat;
2. Luar packing: pp anyaman kantong, karton atawa sakumaha sarat.
Téhnik Manufaktur
Nyarankeun Produk

produk utama urang ngawengku:

Tali tambang: garis darmaga, garis jangkar, garis Fender, kit jangkar, garis darmaga bungee, jsb
Tali kinerja: tali panjat statik, tali balayar
Tali UHMWPE: tali kerekan, shackle lemes
Tali Utiliti: narik tali, packing tali, tali anjing

Taros Kami
Cara bungkusan barang tiasa janten anu narik para konsumen. Ku sabab kitu, éta ngagaduhan skéma warna, desain, sareng jinis pikeun maca kalayan gampang. Geus meunang patén modél utiliti. Inpormasi layanan palanggan bakal muncul dina produk ieu, salaku cara pikeun masihan konsumén cara ngahubungi perusahaan sareng masihan tanggapan atanapi naroskeun patarosan. Geus meunang patén modél utiliti.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun