Panjelasan Produk

Jalur Bungee Dock

Nyerep shock kana parahu, cleats, docks, pylons jeung hardware lianna
Tali Bungee disumputkeun di jero tali sareng janten snubber anu diwangun
Dua floats busa ngajaga parahu tina chafing sarta adjustment ngageser dina duanana tungtung pikeun docking gancang
Disarankeun pikeun parahu docking sareng PWC's nepi ka 4.000 pon

□ Loops Disambung dina duanana tungtung pikeun kantétan ka Parahu, Cleats jeung Docks
bungkusan ngaropéa, warna jeung karya seni
Percetakan logo dina busa sayogi
Manteng ka handap panjang:
4' (1,23 méter) Manjang ka 5,5' (1,68 méter)
5' (1,52 méter) Manjang ka 7' (2,13 méter)
6' (1,83 méter) Manjang ka 9' (2,74 méter)

bungkusan produk
Nyarankeun bungkusan:
1 atanapi 2 atanapi 4 pcs garis dibungkus dina 1 clamshell / polybag
Gaya bungkusan
Sadaya jinis gaya bungkusan sayogi di pabrik kami:
1. packing Batin: hank, coil, spill, pigura lauk, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, anyaman tas, cartons atawa sakumaha sarat;
2. Luar packing: pp anyaman kantong, karton atawa sakumaha sarat.
Téhnik Manufaktur
Nyarankeun Produk

produk utama urang ngawengku:

Tali tambang: garis darmaga, garis jangkar, garis Fender, kit jangkar, garis darmaga bungee, jsb
Tali kinerja: tali panjat statik, tali sailing
Tali UHMWPE: tali kerekan, shackle lemes
Tali Utiliti: narik tali, packing tali, tali anjing

FAQ
Taros Kami
Produk ieu nunjukkeun pangalaman ngagem anu nyaman sareng garing kusabab nyegah akumulasi cairan dina kulit nalika dianggo. Cai mibanda jumlah katuhu stiffness ogé suppleness diperlukeun. Jalma-jalma bakal resep produk ieu sabab tiasa mendakan yén éta tiasa nahan warnana salami sababaraha taun sateuacan mimiti luntur. Cai mibanda jumlah katuhu stiffness ogé suppleness diperlukeun.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese