Jalur Mooring
Panjelasan Produk

3 strand twisted jangkar garis

3 strand twisted garis jangkar kami nyaéta tali twisted premium kalawan durability alus teuing jeung nanganan properties.This tipe garis jangkar nyadiakeun résistansi abrasion punjul, kakuatan sarta kalenturan.
 Résistansi abrasion  Panjang, hirup jasa diandelkeun
 Nyadiakeun manteng pikeun ngurangan beban shock on parabot  Tiap garis jangkar ku thimble stainless dina hiji tungtung
 Bungkusan, warna sareng karya seni khusus
bungkusan produk
Gaya bungkusan
Sadaya jinis gaya bungkusan sayogi di pabrik kami:
1. packing Batin: hank, coil, spill, pigura lauk, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, anyaman tas, cartons atawa sakumaha sarat;
2. Luar packing: pp anyaman kantong, karton atawa sakumaha sarat.
Paramenters Produk

Kakuatan megatkeun (kg/lb)
Ukuran
Ukuran témbal
ganda braided
3 untaian dipintal
inci * suku
mm
Nilon
Poliéster
Nilon
Poliéster
3/8*50
10
1830 kg / 4035 lb
1630 kg / 3594 lb
1530 kg / 3373 lb
1428 kg / 3148 lb
3/8*100
10
1830 kg / 4035 lb
1630 kg / 3594 lb
1530 kg / 3373 lb
1428 kg / 3148 lb
3/8*150
10
1830 kg / 4035 lb
1630 kg / 3594 lb
1530 kg / 3373 lb
1428 kg / 3148 lb
1/2*100
12
2240 kg / 4939 lb
1935 kg / 4266 lb
2040 kg / 4498 lb
2040 kg / 4498 lb
1/2*150
12
2240 kg / 4939 lb
1935 kg / 4266 lb
2040 kg / 4498 lb
2040 kg / 4498 lb
1/2*200
12
2240 kg / 4939 lb
1935 kg / 4266 lb
2040 kg / 4498 lb
2040 kg / 4498 lb
5/8*200
16
3970 kg / 8753 lb
3700 kg / 8158 lb
3404 kg / 7505 lb
3010 kg / 6637 lb
5/8*250
16
3970 kg / 8753 lb
3700 kg / 8158 lb
3404 kg / 7505 lb
3010 kg / 6637 lb
5/8*300
16
3970 kg / 8753 lb
3700 kg / 8158 lb
3404 kg / 7505 lb
3010 kg / 6637 lb
* Warna sareng struktur tiasa disaluyukeun
* Tungtung jeung bagian spliced ​​bisa dikocok pikeun ganda braided garis jangkar
Téhnik Manufaktur
Nyarankeun Produk

produk utama urang ngawengku:

Tali tambang: garis darmaga, garis jangkar, garis Fender, kit jangkar, garis darmaga bungee, jsb
Tali kinerja: tali panjat statik, tali balayar
Tali UHMWPE: tali kerekan, shackle lemes
Tali Utiliti: narik tali, packing tali, tali anjing

Taros Kami
Iwal pikeun nyadiakeun panyalindungan hadé pikeun dagangan, éta salawasna meunang perhatian klien. Sareng éta alesan naha anjeun kedah nganggo produk ieu pikeun merekna. Éta gaduh asesoris pilihan sapertos pita, velcro, sareng kait. Naha produk kanggo ritel atanapi kanggo transportasi, éta sanés ngan ukur cara pikeun ngajagi barang. Ieu oge gambaran mimiti brand a. Éta gaduh asesoris pilihan sapertos pita, velcro, sareng kait.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun