Pangalusna ngajual tali hammock kalawan kait

 

Panjelasan Produk

Fitur dasar:

  • Ketat, Teguh, Regangan Rendah
  • Lila-langgeng kalawan kinerja tahan UV tinggi
  • Bisa dipotong dina 2 atanapi 3 méter per sapotong
  • Seueur warna anu sayogi pikeun pilihan anjeun: bodas, camo, hideung, beureum, héjo, biru, koneng, jsb.
 
Dimana tali dipaké:
Aliran Produksi

 

 

Bungkusan& Balanja

Angkutan Udara

Kami nganggo seueur kurir pikeun kargo kirang ti 100kgs sapertos di handap ieu:

 

Angkutan Laut

Pikeun kargo langkung ti 100kgs, kami nyarankeun milih angkutan laut sareng ayeuna urang gawé bareng sareng seueur operator anu kasohor di dunya.

Émbaran parusahaan

              Perusahaan kami a produsén profésional tina tali, jaring, twines sarta bahan serat palastik anyar pikeun proyék, ngadeg di Sep, 2004, lokasina di Kota Feicheng, Propinsi Shandong, Cina.

   Produk kami ngawengku sagala jinis tali, kayaning tali braided, tali braided inten, tali braided solid, tali braided kerung, tali braided ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliéster, tali, tali plastik, tali katun. , tali hemp, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, cordages, tali kelas luhur, tali husus, net, ayunan jeung saterusna.

   produk urang geus keur diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Jérman, Netherland, Australia, Selandia Anyar, Dubai, Arab Saudi jeung Asia Tenggara jsb. ngarasakeun reputasi tinggi ku harga kalapa jeung kualitas unggul.

   Pikeun nyieun konsumén wareg nyaéta ngungudag langgeng urang. Keukeuh kana sumanget kiridit-rooted, ngajaga Éksplorasi jeung inovasi, urang hoyong nyetél a trinitas customer, staf jeung perusahaan. Wilujeng sumping konsumén domestik jeung luar negeri ka parusahaan urang pikeun ngeset hubungan bisnis ramah jangka panjang dina mangsa nu bakal datang.

 

 

 

Jasa Kami

1. Sampel Gratis

BSajaba ti éta husus dijieun, sampel bébas pikeun anjeun , Tapi anjeun kudu mayar angkutan barang. Nyadiakeun kami kalawan akun kurir anjeun, kayaning DHL, FedEx, TNT, UPS, jeung sajabana, lajeng sampel bakal dikirim pikeun nguji Anjeun.

2. Naha Milih Kami

1) Harga Pabrik

Kami a produsén tali serat ngarah, ku kituna nawarkeun harga pabrik

2.) Produksi profésional

10 taun’pangalaman jeung pagawe well-dilatih, nu bisa ngajamin kualitas di kelas luhur jeung stabilitas, jeung konsistensi

3) Pangiriman dina Waktos

Pangiriman gancang, tapi bakal mastikeun sateuacan pesenan

4) Palayanan Alus

 

Naha produk kanggo ritel atanapi kanggo transportasi, éta sanés ngan ukur cara pikeun ngajagi barang. Ieu oge gambaran mimiti brand a. Produkna janten alat pamasaran anu efektif. Gawéna saé dina ngahasilkeun penjualan dina tingkat kasuksésan anu luhur ku narik langkung seueur konsumen.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun