Jalur Bungee Dock

Bungee Dock Line nyerep shock kana parahu, cleats, docks ot hardware séjén.

A loop na slaider di unggal tungtung tali atawa sakumaha ngaropéa.

Bungee cord nyaeta hidder jero tali.

Operasi saprak 2004

Shandong Santong Rope Co. Ltd diadegkeun dina 2004, anu parantos kéngingkeun pangajén National High-Tech Enterprise, sareng parantos komitmen ka R&D jeung produksi tali high-end, kaasup tali dipaké laut, kayaning tali mooring, garis darmaga, garis jangkar, sarta garis Fender, sarta tali winch, tali towing, tali nyalametkeun, tali ski cai, climbing tali, tali tenda jeung tali ayunan, nu loba dipaké dina industri laut, militér, outdoor, rumah tangga, luang jeung olahraga.

 

Ngagunakeun Bahan-Kualitas Luhur

Pangwangunan tali kami ngawengku tilu strand twisting tradisional, sarta dalapan, 12, 16, 24, 32 jeung 48 untaian braiding inten. Sagedengeun ti eta, 12 jeung 18 untaian tali braided solid ogé dihasilkeun. Sadaya bahan, kalebet nilon, poliéster, MFP, pe, katun, sareng UHMWPE sayogi di pabrik urang. Tali-tali éta diékspor sacara lega di sakuliah dunya, sareng perusahaan kami nampi seueur pujian ti klien kami.

 

1. Ihtisar

1) Tempat asal: Shandong Cina

2) Minimum Order (MOQ): 100 PCS per item

3) Sarat Dagang : FOB na EXW sadayana sadia.

4) pangmayaran : T/T, Western Union, PAYPAL

5) Bungkusan :Dipak ku clamshell, kantong PP, kantong anyaman, jsb.

6) Produksi kalungguhan Time : 15-35 poé

7) Sarat Pembayaran: 30% pembayaran sateuacanna ku TT, kasaimbangan 70% kudu dibayar kaluar saméméh loading.

8) OEM / ODM: ditarima

9) Bahan: nilon, poliéster, PP, PE, vinylon, katun

10) Aplikasi: kostum, ayunan, tenda, climbing, ski, cocooan piaraan, boating, bandéra, yatch, ngerek, packing, olahraga, luang, jalan raya, karéta api, bandara jeung konstruksi pamaréntah.

11) Garansi : 3 bulan

 

2. Jenis Usaha: Pabrikan, Perusahaan Dagang

 

3. Alamat Pabrik : Chaoquan Industrial Park, Feicheng, Shandong, Cina

 

4. Jinis produk : Produk kami kalebet tali laut, tali winch, tali panjat,tali bungkus, tali perang, jsb.

 

5. Fitur produk :

Gampang dicekel, mulus dina panangan

Tetep kalenturan sapanjang hirupna

Dirancang husus pikeun nyadiakeun kakuatan alus teuing jeung shock nyerep

Nawiskeun elongation diprediksi tur dikawasa, manteng kirang

UV-ray, minyak, mildew, abrasion sarta tahan rot

Panolak cai sareng garing gancang, ingetan warna

 

6. Pelabuhan FOB : Palabuhan Qingdao

 

7. Sertifikasi kualitas : ISO9001, SGS, CE, jsb.

 

8. Prosés custom

Lengkah 1.Nanyakeun

Komunikasi:ngabejaan urang pamundut tali nu peryogi via téks atanapi gambar.

Analisis:ngabahas kalawan technicists urang ngeunaan karajinan.

 

Lengkah 2. Sampel

tata: Pilih hiji mesin luyu jeung téhnologi.

Proofing: Ngahasilkeun sampel nepi ka pamundut anjeun sarta spésifikasi.

Comfirm: Kirim sampel ngaropéa ka klien pikeun dipariksa.

 

Lengkah 3. produksi masal

Produksi: Pabrik barang nurutkeun sampel dikonfirmasi ku klien.

Kontrol kualitas: Uji tali nalika manufaktur.

Postprocessing: ngagantelkeun asesoris jeung nungkulan detil séjén.

Packing: Métode packing ngaropéa nurutkeun requests klien '.

Stok : simpen tali anu siap dikirim ka gudang urang

Kiriman: Angkot barang anjeun dimana waé anu anjeun pikahoyong.

 

Lengkah 4. Saatos Sale

Laju susulan.

Eupan balik: Tetep kontak sarta nyarankeun produk patali.

 

9. Snyatu

Sampel bisa dikirimkeun dina 3-5 poé.

 

10. Kontrol kualitas:

Sampel praproduksi bakal sayogi sateuacan produksi

Inspection Produk munggaran

Inspeksi dina prosés

Inspeksi Preshipment

Wadah loading Inspection

 

11. Pasar Utama:

Asia

Australasia 

Tengah/Amérika Kidul

Éropa Wétan 

Wétan Tengah / Afrika

Amérika Kalér

Éropa Kulon


Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese