Panjelasan Produk
manteng darmaga garis bungee darmaga garis tali parahu bungee cord
 
 Émbaran produk

Bubuka

Nyerep shock kana parahu, cleats, docks, pylons jeung hardware lianna

Tali Bungee disumputkeun di jero tali sareng janten snubber anu diwangun

Dua floats busa ngajaga parahu tina chafing sarta adjustment ngageser dina duanana tungtung pikeun docking gancang

Disarankeun pikeun dok parahu sareng PWC dugi ka 4,000 pon.

Loops Disambung dina Kadua tungtung pikeun Attachment kana Parahu, Cleats jeung Docks

 

 

Manteng ka handap panjang:

4' (1.23 méter) Manjang ka 5.5' (1.68 méter)

5' (1,52 méter) Manjang ka 7' (2,13 méter)

6' (1.83 méter) Manjang ka 9' (2.74 méter)

 

 

Bubuka

Nyerep shock kana parahu, cleats, docks, pylons jeung hardware lianna

Tali Bungee disumputkeun di jero tali sareng janten snubber anu diwangun

Dua floats busa ngajaga parahu tina chafing sarta adjustment ngageser dina duanana tungtung pikeun docking gancang

Disarankeun pikeun dok parahu sareng PWC dugi ka 4,000 pon.

Loops Disambung dina Kadua tungtung pikeun Attachment kana Parahu, Cleats jeung Docks

10’’ loop spliced ​​panon na 316 klip stainless steel

Manteng ka handap panjang:

4' (1.23 méter) Manjang ka 7' (2.13 méter)

 

6' (1,83 méter) Manjang ka 10'(3.05 méter)

 

 

 Sampel

Sampel gratis kanggo anjeun, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang. Nyadiakeun kami kalawan akun kurir anjeun, kayaning DHL, FedEx, TNT, UPS, jeung sajabana, lajeng sampel bakal dikirim pikeun nguji Anjeun.

 

 

Bungkusan& Balanja

 

bungkusan  gaya 

Sagala jinis gaya packing anu sadia di pabrik urang, kayaning hank, coil, spool, pigura lauk, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, kantong anyaman, cartons na pallets.

istilah pamayaran

(1) cara pembayaran: T / T atanapi L / C dina tetempoan

(2) biasana 30% T / T sateuacanna sareng kénca 70% ngalawan salinan B/L

(3) biaya tambahan bakal dibayar di nu meuli’s sisi

 

Émbaran parusahaan

 

Perusahaan kami a produsén profésional tina tali, jaring, twines sarta bahan serat palastik anyar pikeun proyék, ngadeg di Sep, 2004, lokasina di Kota Feicheng, Propinsi Shandong, Cina.

   Produk kami ngawengku sagala jinis tali, kayaning tali braided, tali braided inten, tali braided solid, tali braided kerung, tali braided ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliéster, tali, tali plastik, tali katun. , tali hemp, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, cordages, tali kelas luhur, tali husus, net, ayunan jeung saterusna.

   Produk ieu loba dipaké dina pakean, piaraan, cocooan, ayunan, tenda, climbing, boating, surfing, kémping, ekspedisi, nyalametkeun, bandéra, parahu keur pelesir, towing, packing, olahraga luang, tatanén, perikanan, laut, navigasi jeung militér.

   produk urang geus keur diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Jérman, Netherland, Australia, Selandia Anyar, Dubai, Arab Saudi jeung Asia Tenggara jsb. ngarasakeun reputasi tinggi ku harga kalapa jeung kualitas unggul.

   Pikeun nyieun konsumén wareg nyaéta ngungudag langgeng urang. Keukeuh kana sumanget kiridit-rooted, ngajaga Éksplorasi jeung inovasi, urang hoyong nyetél a trinitas customer, staf jeung perusahaan. Wilujeng sumping konsumén domestik jeung luar negeri ka parusahaan urang pikeun ngeset hubungan bisnis ramah jangka panjang dina mangsa nu bakal datang.

FAQ

 

1. Q: Naon produk utama anjeun?

    A: Produk kami kalebet tali laut, tali winch, tali panjat, tali packing, tali perang, jsb. 
2. Q: Dupi produsén anjeun atanapi parusahaan dagang?
    A: Kami produsén OEM ngarah tur profésional kalayan pabrik urang sorangan. Kami gaduh pangalaman dina ngahasilkeun tali pikeun kuda ti 10 taun.
3. Q: Kumaha anjeun ngajamin waktos pangiriman?
    A: Perusahaan kami parantos nyetél bengkel énggal sareng kami gaduh langkung ti 150 padamel dina garis produk urang. Urang ogé geus ngadegkeun mode manajemén ilmiah ti urutan ka produksi. Sarta kami boga merchandisers full-waktu pikeun mastikeun waktu pangiriman.
4. Q: Nagara naon geus kami diékspor?
    A: Urang geus gotten pangsa pasar considerable di Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah jeung Asia Tenggara market.We mudahan produk urang bisa ngawula ka jalma sakuliah dunya.

 

Inpo kontak

Susan 

Surélék: sale10 (at) sdsantong.net

 

Kalayan fitur sareng asesoris khususna, produkna tiasa langkung gancang sareng nyederhanakeun prosés produksi, anu bakal nyumbang kana ngahémat artos. Cai mibanda jumlah katuhu stiffness ogé suppleness diperlukeun. Cara panggampangna pikeun ngajantenkeun kolam renang anu kotor katingali beresih nyaéta ngabersihanana nganggo produk ieu. Ceuk salah sahiji konsumén urang. Cai mibanda jumlah katuhu stiffness ogé suppleness diperlukeun.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese