SHANDONG SANTONG ROPE CO.,LTD

 

 

Panjelasan Produk

Ngaran Produk

jual gancang  garis darmaga

Bahan

nilon, poliéster, tali polipropilén 

Diameter

6mm-10mm

Panjangna

Salaku pamundut anjeun

Warna

Bodas, konéng, biru, beureum atawa ngaropéa

Pangwangunan

3 untaian dipintal

Fitur

(1) Gampang pikeun nanganan

(2) Tetep kalenturan sapanjang hirupna

(3) Husus dirancang pikeun nyadiakeun kakuatan alus teuing, ingetan warna.

(4) Nawiskeun elongation diprediksi tur dikawasa

(5) UV-ray, minyak, mildew, abrasion sarta tahan rot, manteng kirang

Waktos pangiriman

10-30 poé (gumantung kana urutan QTY)

Pelabuhan FOB

Palabuhan Qingdao

pangmayaran

(1) Cara pamayaran: T / T atanapi L / C dina tetempoan

(2) biasana 30% T / T sateuacanna sareng kénca 70% ngalawan salinan B / L

(3) muatan tambahan bakal dibayar di meuli’s sisi

Sertifikasi

CE, ISO, BV, SGS

Gambar

 

 

 

Gaya bungkusan

Sagala jinis gaya bungkusan sayogi di pabrik kami, sapertos hank, coil, spool, pigura lauk, 

cangkang kerang, kantong plastik, kendang plastik, kantong anyaman, karton sareng palet.

 Naon anu anjeun pikahariwangeun?

Sertifikasi! Kualitas! Syarat tegangan! Pangiriman!

Pausahaan ieu CE, ISO jeung BV Certified!

Pameran

 

pausahaan urang

Perusahaan kami a produsén profésional tina tali, jaring, twines sarta bahan serat palastik anyar pikeun proyék, ngadeg di Sep, 2004, lokasina di Kota Feicheng, Propinsi Shandong, Cina.

   Produk kami ngawengku sagala jinis tali, kayaning tali braided, tali braided inten, tali braided solid, tali braided kerung, tali braided ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliéster, tali, tali plastik, tali katun. , tali hemp, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, cordages, tali kelas luhur, tali husus, net, ayunan jeung saterusna.

   Produk ieu loba dipaké dina pakean, piaraan, cocooan, ayunan, tenda, climbing, boating, surfing, kémping, ekspedisi, nyalametkeun, bandéra, parahu keur pelesir, towing, packing, olahraga luang, tatanén, perikanan, laut, navigasi jeung militér.

   produk urang geus keur diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Jérman, Netherland, Australia, Selandia Anyar, Dubai, Arab Saudi jeung Asia Tenggara jsb. ngarasakeun reputasi tinggi ku harga kalapa jeung kualitas unggul.

   Pikeun nyieun konsumén wareg nyaéta ngungudag langgeng urang. Keukeuh kana sumanget kiridit-rooted, ngajaga Éksplorasi jeung inovasi, urang hoyong nyetél a trinitas customer, staf jeung perusahaan. Wilujeng sumping konsumén domestik jeung luar negeri ka parusahaan urang pikeun ngeset hubungan bisnis ramah jangka panjang dina mangsa nu bakal datang.

 

Mesin nguji kakuatan

Sistem kontrol kualitas sareng uji kakuatan kami nyertakeun unggal prosedur, tina sumber bahan, pamrosésan produk, pamariksaan di tempat, packing sareng pamariksaan ahir.n.

 

FAQ

1.Q: naon produk utama anjeun?

  A: Produk kami kalebet tali laut, tali winch, tali panjat, tali packing, tali perang, jsb. 

2.Q: Dupi produsén anjeun atanapi parusahaan dagang?

  A: Kami produsén OEM ngarah tur profésional kalayan pabrik urang sorangan. Simkuring gaduh pangalaman dina ngahasilkeun tali pikeun leuwih ti 10 taun.

3.Q: Kumaha anjeun ngajamin waktos pangiriman?

 A: Perusahaan kami parantos nyetél bengkel énggal sareng kami gaduh langkung ti 150 pagawé dina jalur produk urang. Urang ogé geus ngadegkeun mode manajemén ilmiah ti urutan ka produksi. Sarta kami boga merchandisers full-waktu pikeun mastikeun waktu pangiriman.

4.Q: Naon countires tos diékspor?

 A: Kami parantos kéngingkeun pangsa pasar anu ageung di Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng pasar Asia Tenggara. Kami ngarepkeun produk urang tiasa ngalayanan masarakat di sakumna dunya.

 
Brand kami SanTong geus dipikawanoh lega sarta geus meunang pangakuan pembeli di pasar luar negeri. Bahanna tiasa nilon, poliéster, PP, pe, serat poliétilén beurat molekul ultra luhur, jsb. Shandong Santong Rope Co., Ltd museurkeun kana nyayogikeun jaminan kualitas profésional pikeun konsumén. Bahanna tiasa nilon, poliéster, PP, pe, serat poliétilén beurat molekul ultra luhur, jsb.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese