Garis Jangkar

Asesoris Parahu awét Yacht Mooring Tali Jangkar Line kalawan Thimble

 

Panjelasan Produk
produk tali laut / garis jangkar
Ngaran Brand ODM, OEM
Warna hideung, bodas, angkatan laut atawa sakumaha sarat Anjeun
Bahan nilon, poliéster, pp atawa sasuai ka nu Anjeun
Diameter 3/8'', 1/2'', 5/8'' / 10mm, 12mm, 16mm atawa sasuai ka nu Anjeun
Panjangna 100ft, 150ft, 200ft atanapi sakumaha sarat anjeun
Struktur tali kepang
MOQ 100 lembar
Palabuhan palabuhan Qingdao
pangmayaran L / C, T / T, Western Union, jsb
Bungkusan clamshell, reel, kebat atawa salaku sarat Anjeun
Fitur (1) gampang pikeun nanganan; (2) kakuatan tinggi; (3) résistansi abrasion sareng résistansi korosi; (4) lalawanan UV
Mun anjeun kabetot dina produk urang, mangga bageur nawaran reureuh di ngahubungan kuring, hatur nuhun.

 

Émbaran leuwih

 

Produk Star

Bungkusan& Balanja

Sagala jinis gaya packing sadia di pabrik urang, kayaning hank, coil, spool, pigura lauk, clamshell, kantong plastik, drum plastik, anyaman tas, cartons na pallets.

 

Émbaran parusahaan

 Perusahaan kami a produsén profésional tina tali, jaring, twines sarta bahan serat palastik anyar pikeun proyék, ngadeg di Sep, 2004, lokasina di Kota Feicheng, Propinsi Shandong, Cina.

 Produk kami ngawengku sagala jinis tali, kayaning tali braided, tali braided inten, tali braided solid, tali braided kerung, tali braided ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliéster, tali, tali plastik, tali katun. , tali hemp, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, cordages, tali kelas luhur, tali husus, net, ayunan jeung saterusna.

 Produk ieu loba dipaké dina pakean, piaraan, cocooan, ayunan, tenda, climbing, boating, surfing, kémping, ekspedisi, nyalametkeun, bandéra, parahu keur pelesir, towing, packing, olahraga luang, tatanén, perikanan, laut, navigasi jeung militér.

 produk urang geus keur diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Jérman, Netherland, Australia, Selandia Anyar, Dubai, Arab Saudi jeung Asia Tenggara jsb. ngarasakeun reputasi tinggi ku harga kalapa jeung kualitas unggul.

 Pikeun nyieun konsumén wareg nyaéta ngungudag langgeng urang. Keukeuh kana sumanget kiridit-rooted, ngajaga Éksplorasi jeung inovasi, urang hoyong nyetél trinitas customer, staf jeung perusahaan. Wilujeng sumping konsumén domestik jeung luar negeri ka parusahaan urang pikeun ngeset hubungan bisnis ramah jangka panjang dina mangsa nu bakal datang.

 

FAQ

1. Naon produk utama anjeun?

   Produk kami kalebet tali laut, tali winch, tali panjat, tali packing, tali perang, jsb. 
2. Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?
   Kami produsén OEM ngarah tur profésional kalayan pabrik urang sorangan. Simkuring gaduh pangalaman dina ngahasilkeun tali pikeun leuwih ti 10 taun.
3. Kumaha anjeun ngajamin waktos pangiriman?
   Perusahaan kami parantos nyetél bengkel énggal sareng kami gaduh langkung ti 150 padamel dina jalur produk urang. Urang ogé geus ngadegkeun mode manajemén ilmiah ti urutan ka produksi. Sarta kami boga merchandisers full-waktu pikeun mastikeun waktu pangiriman.
4. Nagara naon anu urang ékspor?
   Urang geus gotten pangsa pasar considerable di Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah jeung Asia Tenggara market.We mudahan produk urang bisa ngawula ka jalma sakuliah dunya.
Ngaronjatkeun anu lami sareng produk ieu ngahémat ratusan dolar pikeun jalma dina jangka panjang. Efisiensi énergina pasti bakal ngabantosan ngirangan tagihan listrik. Éta tiasa nyerep tanaga sareng ngaleutikan dampak nalika ditarik lalaunan atanapi nalika ujug-ujug dimuat ku gaya dampak. Jalma bakal ningali efektivitasna. Produk bakal dipikacinta ku langkung seueur jalma kalayan usaha fisik anu kirang dipikabutuh pikeun jalma anu ngalakukeun padamelan éta. Éta tiasa nyerep tanaga sareng ngaleutikan dampak nalika ditarik lalaunan atanapi nalika ujug-ujug dimuat ku gaya dampak.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese