Panjelasan Produk

 

  Kualitas luhur Sadaya Jenis Ukuran  Ganda Braided Nilon / Poliéster Jangkar Line / Yacht Tali kalawan Spliced ​​Thimble 

 

Bubuka

 

Shandong Santong Rope Co., Ltd. nyaéta produsén profésional tali serat, lokasina di Propinsi Shandong, ditutup keur Palabuhan Qingdao.

Kami nyayogikeun tali nilon, tali poliéster, tali PP, tali UHMWPE, tali pe.

Kami gaduh pangalaman 15 taun dina produksi tali.

Pabrik

  

 Parabot Produksi

 

Panjelasan Produk

 Bubuka

Tali poliamida unggul dina nyerep énergi, Aranjeunna gaduh kakuatan anu luhur sareng tahan pisan kana abrasi.

 

  UKURAN 3/16" x 50" Ganda Braid Nilon Jangkar Line / Yacht Tali kalawan Spliced ​​Thimble 

 

Bahan Poliamida / Nilon
Tipe Dijalin
Struktur Kepang ganda
Panjangna 220m (disesuaikeun)
Warna bodas/hideung/biru/konéng (disesuaikeun)
Waktos pangiriman 7-25 poé
Bungkusan coil kalawan kantong anyaman plastik
Sertipikat CCS / ISO / ABS / BV (disesuaikeun)

 

kinerja utama

   3/16" x 50' Ganda Braid Nilon Jangkar Line / Yacht Tali kalawan Spliced ​​Thimble 

  • non-flotable
  • résistansi suhu anu langkung luhur tibatan polipropilén - suhu gawé nepi ka 100°C (suhu lemes 170°C, suhu lebur 215°C)
  • kakuatan tinggi na lalawanan abrasion
  • elongation tinggi
  • résistansi asam handap
  • nyerep Uap

 

Fitur

   UKURAN 3/16" x 50" Ganda Braid Nilon Jangkar Line / Yacht Tali kalawan Spliced ​​Thimble 

  • adaptability kuat
  • kakuatan mékanis High
  • lalawanan korosi tinggi
  • Elongation low
  • lalawanan maké alus
  • Gampang dioperasikeun
  • hirup jasa panjang

Aplikasi

  • Umum Kapal Mooring
  • Tongkang jeung Dredge Gawé
  • Towing
  • Angkat Sling
  • Jalur fishing séjén
  • garis dok / garis jangkar
  • Industrial aisan jeung Kasalametan
Produk nunjukkeun 
 
   UKURAN 3/16" x 50" Ganda Braid Nilon Jangkar Line / Yacht Tali kalawan Spliced ​​Thimble 
 
 

Bungkusan

 

  • Panjangna: 30m / 220m
  • Packing: coil kalawan anyaman palastik bags.or nurutkeun pamundut customer urang

Angkutan

  • Port: Qingdao Port / Shanghai Port atawa nurutkeun pamundut konsumén '
  • Cara transportasi: Laut / Udara
Inpo kontak

 

Produkna gampang dikontrol ku jalma sareng ngan ukur peryogi tenaga kerja sakedik. Ieu bakal ngabantosan ngirangan biaya operasi. Eta tetep kinerja tinggi dina kondisi baseuh jeung tiis. Jalma-jalma tiasa dipastikeun yén produk ieu moal gampang luntur saatos ngagem atanapi ngumbah sababaraha kali. Eta tetep kinerja tinggi dina kondisi baseuh jeung tiis.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun