Olahraga Jeung luang

 

Panjelasan Produk

Ngaran Produk

Tali balayar kualitas luhur pikeun parahu layar

Bahan

UHMWPE, poliéster

Diameter

5mm--16mm, jsb

Panjangna

Salaku pamundut anjeun

Warna

Bodas, konéng, biru, beureum atawa ngaropéa

Pangwangunan

Panutup: poliéster 16/24 untaian doule dikepang

Inti: UHMWPE / poliéster  8/16 untaian braided

Fitur

 

Jenis tali ieu gaduh pangakuan warna anu luhur pisan. Struktur anyaman ganda-lapisan teu omly nyadiakeun cekelan alus, tapi ogé gampang pikeun nanganan; eta oge nyadiakeun softness alus tur merenah pikeun splicing.

Waktos pangiriman

10-30 poé (gumantung kana urutan QTY)

Pelabuhan FOB

Palabuhan Qingdao

pangmayaran

(1) Cara pamayaran: T / T atanapi L / C dina tetempoan

(2) biasana 30% T / T sateuacanna sareng kénca 70% ngalawan salinan B / L

(3) muatan tambahan bakal dibayar di meuli’s sisi

Sertifikasi

CE, ISO, BV, SGS


 

sampel

Sampel gratis kanggo anjeun, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang. Nyadiakeun kami kalawan akun kurir anjeun, kayaning DHL, FedEx, TNT, UPS, jeung sajabana, lajeng sampel bakal dikirim pikeun nguji Anjeun.

 

 Gambar Rincian

Gaya bungkusan

Sagala jinis gaya bungkusan sayogi di pabrik kami, sapertos hank, coil, spool, pigura lauk, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, kantong anyaman, karton sareng palet.

pausahaan urang

Perusahaan kami a produsén profésional tina tali, jaring, twines sarta bahan serat palastik anyar pikeun proyék, ngadeg di Sep, 2004, lokasina di Kota Feicheng, Propinsi Shandong, Cina.

   Produk kami ngawengku sagala jinis tali, kayaning tali braided, tali braided inten, tali braided solid, tali braided kerung, tali braided ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliéster, tali, tali plastik, tali katun. , tali hemp, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, cordages, tali kelas luhur, tali husus, net, ayunan jeung saterusna.

   Produk ieu loba dipaké dina pakean, piaraan, cocooan, ayunan, tenda, climbing, boating, surfing, kémping, ekspedisi, nyalametkeun, bandéra, parahu keur pelesir, towing, packing, olahraga luang, tatanén, perikanan, laut, navigasi jeung militér.

   produk urang geus keur diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Jérman, Netherland, Australia, Selandia Anyar, Dubai, Arab Saudi jeung Asia Tenggara jsb. ngarasakeun reputasi tinggi ku harga kalapa jeung kualitas unggul.

   Pikeun nyieun konsumén wareg nyaéta ngungudag langgeng urang. Keukeuh kana sumanget kiridit-rooted, ngajaga Éksplorasi jeung inovasi, urang hoyong nyetél a trinitas customer, staf jeung perusahaan. Wilujeng sumping konsumén domestik jeung luar negeri ka parusahaan urang pikeun ngeset hubungan bisnis ramah jangka panjang dina mangsa nu bakal datang.

 

FAQ

1.Q: naon produk utama anjeun?

  A: Produk kami kalebet tali laut, tali winch, tali panjat, tali packing, tali perang, jsb. 

2.Q: Dupi produsén anjeun atanapi parusahaan dagang?

  A: Kami produsén OEM ngarah tur profésional kalayan pabrik urang sorangan. Simkuring gaduh pangalaman dina ngahasilkeun tali pikeun leuwih ti 10 taun.

3.Q: Dimana anjeun diékspor?

 A: Kami parantos kéngingkeun pangsa pasar anu ageung di Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng pasar Asia Tenggara. Kami ngarepkeun produk urang tiasa ngalayanan masarakat di sakumna dunya.

Produk mastikeun yén kualitas barang henteu ngahalangan nalika dikirimkeun atanapi dikirimkeun ka konsumén. Éta pikaresepeun pikeun aranjeunna kalayan presentasi kualitas luhur. Lapisan éta ngajadikeun éta tahan cai sareng lebu sahingga ningkatkeun daya tahan. Produkna ngagaduhan peran anu penting dina pamasaran kalayan elemen branding di payun, anu ngabantosan konsumen langsung mikawanoh barang dina rak sareng dina iklan. Lapisan éta ngajadikeun éta tahan cai sareng lebu sahingga ningkatkeun daya tahan.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese