Olahraga Jeung luang

 

Panjelasan Produk

Ngaran Produk

Tali balayar kualitas luhur pikeun parahu layar

Bahan

UHMWPE, poliéster

Diameter

5mm--16mm, jsb

Panjangna

Salaku pamundut anjeun

Warna

Bodas, konéng, biru, beureum atawa ngaropéa

Pangwangunan

Panutup: poliéster 16/24 untaian doule dikepang

Inti: UHMWPE / poliéster  8/16 untaian braided

Fitur

 

Jenis tali ieu gaduh pangakuan warna anu luhur pisan. Struktur anyaman ganda-lapisan teu omly nyadiakeun cekelan alus, tapi ogé gampang pikeun nanganan; eta oge nyadiakeun softness alus tur merenah pikeun splicing.

Waktos pangiriman

10-30 poé (gumantung kana urutan QTY)

Pelabuhan FOB

Palabuhan Qingdao

pangmayaran

(1) Cara pamayaran: T / T atanapi L / C dina tetempoan

(2) biasana 30% T / T sateuacanna sareng kénca 70% ngalawan salinan B / L

(3) muatan tambahan bakal dibayar di meuli’s sisi

Sertifikasi

CE, ISO, BV, SGS


 

sampel

Sampel gratis kanggo anjeun, tapi anjeun kedah mayar angkutan barang. Nyadiakeun kami kalawan akun kurir anjeun, kayaning DHL, FedEx, TNT, UPS, jeung sajabana, lajeng sampel bakal dikirim pikeun nguji Anjeun.

 

 Gambar Rincian

Gaya bungkusan

Sagala jinis gaya bungkusan sayogi di pabrik kami, sapertos hank, coil, spool, pigura lauk, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, kantong anyaman, karton sareng palet.

pausahaan urang

Perusahaan kami a produsén profésional tina tali, jaring, twines sarta bahan serat palastik anyar pikeun proyék, ngadeg di Sep, 2004, lokasina di Kota Feicheng, Propinsi Shandong, Cina.

   Produk kami ngawengku sagala jinis tali, kayaning tali braided, tali braided inten, tali braided solid, tali braided kerung, tali braided ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliéster, tali, tali plastik, tali katun. , tali hemp, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, cordages, tali kelas luhur, tali husus, net, ayunan jeung saterusna.

   Produk ieu loba dipaké dina pakean, piaraan, cocooan, ayunan, tenda, climbing, boating, surfing, kémping, ekspedisi, nyalametkeun, bandéra, parahu keur pelesir, towing, packing, olahraga luang, tatanén, perikanan, laut, navigasi jeung militér.

   produk urang geus keur diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Jérman, Netherland, Australia, Selandia Anyar, Dubai, Arab Saudi jeung Asia Tenggara jsb. ngarasakeun reputasi tinggi ku harga kalapa jeung kualitas unggul.

   Pikeun nyieun konsumén wareg nyaéta ngungudag langgeng urang. Keukeuh kana sumanget kiridit-rooted, ngajaga Éksplorasi jeung inovasi, urang hoyong nyetél a trinitas customer, staf jeung perusahaan. Wilujeng sumping konsumén domestik jeung luar negeri ka parusahaan urang pikeun ngeset hubungan bisnis ramah jangka panjang dina mangsa nu bakal datang.

 

FAQ

1.Q: naon produk utama anjeun?

  A: Produk kami kalebet tali laut, tali winch, tali panjat, tali packing, tali perang, jsb. 

2.Q: Dupi produsén anjeun atanapi parusahaan dagang?

  A: Kami produsén OEM ngarah tur profésional kalayan pabrik urang sorangan. Simkuring gaduh pangalaman dina ngahasilkeun tali pikeun leuwih ti 10 taun.

3.Q: Dimana anjeun diékspor?

 A: Kami parantos kéngingkeun pangsa pasar anu ageung di Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng pasar Asia Tenggara. Kami ngarepkeun produk urang tiasa ngalayanan masarakat di sakumna dunya.

Produk mastikeun yén kualitas barang henteu ngahalangan nalika dikirimkeun atanapi dikirimkeun ka konsumén. Éta pikaresepeun pikeun aranjeunna kalayan presentasi kualitas luhur. Lapisan éta ngajadikeun éta tahan cai sareng lebu sahingga ningkatkeun daya tahan. Produkna ngagaduhan peran anu penting dina pamasaran kalayan elemen branding di payun, anu ngabantosan konsumen langsung mikawanoh barang dina rak sareng dina iklan. Lapisan éta ngajadikeun éta tahan cai sareng lebu sahingga ningkatkeun daya tahan.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese