Pangaweruh

Naon bahan baku pikeun produksi leashes anjing?



Kalayan basis pabrik skala ageung, Shandong Shandong Santong Rope Co., Ltd Co., Ltd ngagaduhan kapasitas anu ageung pikeun ngahasilkeun tali panjat. Tali winch sintétik Santong Rope rupa-rupa jinis sareng gaya pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu béda. Produkna gaduh kaunggulan kilauan halus anu diputuskeun ku pantulan cahaya, indéks réfraktif, sareng indéks nyerep cahaya. Strukturna tiasa dirarancang nganggo inti sareng sarung pikeun cocog sareng fitur kakuatan tinggi sareng résistansi ngagem anu saé. Departemén QC khusus diadegkeun di Shandong Santong Rope Co., Ltd pikeun ngaoptimalkeun sistem kontrol kualitas sareng metode pamariksaan. Lapisan éta ngajadikeun éta tahan cai sareng lebu sahingga ningkatkeun daya tahan.

Nyandak tanggung jawab sosial mangrupikeun kameunangan nyata pikeun perusahaan urang. Tujuan kami henteu ngan ukur ngadamel produk tapi ngeunaan nyobian ngarobih dunya sareng ngajantenkeun langkung saé. Inquire online!
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun