Ulang Produk

 

 

Ihtisar produk

Pangwangunan produk

Sagala jinis konstruksi tali sayogi di pabrik urang.

 

 

Bungkusan& Balanja

 

bungkusan gaya 

Sagala jinis gaya packing anu sadia di pabrik urang, kayaning hank, coil, spool, pigura lauk, cangkang kerang, kantong plastik, drum plastik, kantong anyaman, cartons na pallets.

 

Émbaran parusahaan

 

Perusahaan kami a produsén profésional tina tali, jaring, twines sarta bahan serat palastik anyar pikeun proyék, ngadeg di Sep, 2004, lokasina di Kota Feicheng, Propinsi Shandong, Cina.

   Produk kami ngawengku sagala jinis tali, kayaning tali braided, tali braided inten, tali braided solid, tali braided kerung, tali braided ganda, garis packing, sash, tali nilon, tali PP, tali poliéster, tali, tali plastik, tali katun. , tali hemp, tali pe, garis darmaga, garis jangkar, cordages, tali kelas luhur, tali husus, net, ayunan jeung saterusna.

   Produk ieu loba dipaké dina pakean, piaraan, cocooan, ayunan, tenda, climbing, boating, surfing, kémping, ekspedisi, nyalametkeun, bandéra, parahu keur pelesir, towing, packing, olahraga luang, tatanén, perikanan, laut, navigasi jeung militér.

   produk urang geus keur diékspor ka Amérika Serikat, Britania Raya, Jérman, Netherland, Australia, Selandia Anyar, Dubai, Arab Saudi jeung Asia Tenggara jsb. ngarasakeun reputasi tinggi ku harga kalapa jeung kualitas unggul.

   Pikeun nyieun konsumén wareg nyaéta ngungudag langgeng urang. Keukeuh kana sumanget kiridit-rooted, ngajaga Éksplorasi jeung inovasi, urang hoyong nyetél a trinitas customer, staf jeung perusahaan. Wilujeng sumping konsumén domestik jeung luar negeri ka parusahaan urang pikeun ngeset hubungan bisnis ramah jangka panjang dina mangsa nu bakal datang.

 

Prosés produksi

 

 

 

 

pangmayaran

 

FAQ

  

taros Kami
 

 

Produk mastikeun yén kualitas barang henteu ngahalangan nalika dikirimkeun atanapi dikirimkeun ka konsumén. Éta pikaresepeun pikeun aranjeunna kalayan presentasi kualitas luhur. Bahanna tiasa nilon, poliéster, PP, pe, serat poliétilén beurat molekul ultra luhur, jsb. Produk ngajadikeun bédana dina pikiran konsumen dina manggihan naon maranéhna rék. Kadang-kadang, éta janten ekstensi tina barang éta sorangan. Bahanna tiasa nilon, poliéster, PP, pe, serat poliétilén beurat molekul ultra luhur, jsb.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese